Online magazine vier jaar Taskforce

Elk kind heeft het recht om veilig op te groeien. Daarom heeft de Taskforce Kindermishandeling Hart van Brabant zich vier jaar lang ingezet om samen anders naar de aanpak van kindermishandeling te gaan kijken.

Wat hebben we geleerd? En welke hartenkreten geven we mee aan iedereen die iets wil betekenen in de aanpak van kindermishandeling? Lees het in ons online magazine

We dragen het stokje over

Op 23 februari 2022 heeft de Taskforce Kindermishandeling het stokje overgedragen aan het Expertisecentrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.

In het Regionale Expertisecentrum Huiselijk Geweld en Kindermishandeling bundelen organisaties hun krachten én kennis. Om professionals en vrijwilligers optimaal te ondersteunen zodat we in onze regio écht een verschil kunnen maken. Het expertisecentrum brengt vele lijnen rond het thema huiselijk geweld en kindermishandeling samen in een sterk netwerk. Zo kunnen we samen een nog grotere beweging maken naar de voorkant, preventie en vroegsignalering.

Het Expertisecentrum heeft een nieuw digitaal portaal met veel kennis en informatie over huiselijk geweld en kindermishandeling.